В рамках благодійної програми «Мій Дім» представники БФ «Фахівці України» завітали з робочим візитом до Шабівської громади Одещини

В рамках благодійної програми «Мій Дім» представники БФ «Фахівці України» 9 вересня завітали з робочим візитом до Шабівської громади Одещини!

Шабо – це адміністративний центр Шабівської сільської громади, що розташований на березі Дністровського лиману на відстані 10 км від Чорного моря (мікроклімат та екологічність цієї місцевості дійсно вражає!). Шабо також відоме своєю давньою історією та культурою. Тут кожен дворик пронизаний атмосферою і колоритом місцевих традицій, а в повітрі пахне свіжими фруктами, солоною рибою і п’янким вином. Шабо – одне з найкращих та безпечних місць Бессарабії для обрання подальшого проживання Вашої родини!

З початку війни в Україні, десятки українських сімей знайшли свій прихисток на території Шабівської громади. Слід також зауважити, що на території громади активно діє гуманітарний волонтерський центр допомоги біженцям Шабівської ОТГ.

В ході зустрічі з сільським головою Шабівської громади Павлом Павленко, представники благодійного фонду «Фахівці України» презентували основні положення благодійної програми «Мій Дім». Обговорили перспективу її реалізації на території громади.

За результатами зустрічі, представники благодійного фонду «Фахівці України» розпочали кропітку роботу з пошуку житла та аналізу можливості забезпечення ним ВПО на території Шабівської громади.

Основні положення благодійної програми «МІЙ ДІМ» та форма заявки на отримання або надання житла : https://ukrprofessionals.com/my_home/.
Не залишайтесь байдужими! Приєднуйтесь до допомоги! Тільки разом ми переможемо!
Call Now Button