Представники фонду завітали до Саратської селищної ради.

Наш патріотизм висловлюється саме в любові та турботі до рідної землі, до наших співгромадян, до суспільства. Саме час висловити любов до Батьківщини ділом, реальними вчинками!

Представники благодійного фонду «Фахівці України» за підтримки небайдужих громадян та у взаємодії з місцевими громадами активно впроваджують програму «Мій Дім» (https://ukrprofessionals.com/programs/).

Так, 11 серпня відбулась чергова робоча зустріч представників благодійного фонду з представниками місцевої громади Одеської області! Цього разу представники фонду завітали до Саратської селищної ради.

Під час зустрічі з Саратським селищним головою Райчевою Вікторією обговорили проблемні питання забезпечення житлом та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб на території громади.

З початку війни, Саратська селищна рада активно сприяє та надає всіляку допомогу внутрішньо переміщеним особам у вирішенні соціальних, побутових та інших організаційних питань.

За наявною інформацією, на території Саратської громади офіційний статус ВПО отримали вже понад 455 переселенців (з них 160 – діти).

Серед пріоритетних питань, що потребують нагального вирішення – забезпечення власним житлом та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб на території громади (слід врахувати, що більшість сімей внутрішньо переміщених осіб на території громади – з маленькими діточками!).

За результатами наради, представники фонду обговорили перспективу реалізації на території Саратської селищної ради благодійної програми «Мій Дім».
Проведено попередній аналіз можливості забезпечення житлом та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Благодійний фонд «Фахівці України» спільно з Об’єднаними територіальними громадами Одеської області не лише здійснює пошук відповідного житла, але й аналізує місцевий ринок праці з метою подальшого забезпечення власним житлом сім’ї внутрішньо переміщених осіб з урахуванням можливості їх працевлаштування.

Основні положення благодійної програми «МІЙ ДІМ» та форма заявки на отримання допомоги знаходяться тут: https://ukrprofessionals.com/programs/.
Наша сила в єднанні! Тільки разом ми переможемо! Слава Україні!
Call Now Button